Body Help



Přístrojová diagnostika:* přehled o stavu  Vašeho těla /množství svalů, tukové hmoty i kostí, vody,metabolický věk, kalorická spotřeba, /na začátku i v průběhu programuKomplexni Nutriční Typologie / KNT/* jedinečný program, / garantem je přední český odborník na výživu RNDr.Petr Fořt,Csc. , / umožňuje určení  metabolistického typu  - detailní zmapování fungování metabolismu / spalování / Výsledkem je profil, který určuje jaké druhy potravin, v jakých poměrech  a rozložení budou klientovi vyhovovat.  Biochemické vyšetření* Ideálním doplňkem Komplexní Nutriční Typologie je biochemické vyšetření krve a posouzení výsledků odborníkem z Lékařské rady Světa zdraví. Jídelníček " na míru "* Podle výsledků KNT a doporučení Lékařské rady specialista sestavuje klientovi detailní individuálnní stravovací plán. Dodržování nastavených pravidel klientovi zajišťuje redukci nadváhy a zmírnění až zlepšení zdratovních obtíží jako jsou bolesti hlavy, zad, kloubů, únava, vysoký krevnín tlak, hladiny cukru a cholesterolu atd.Pravidelné kontroly  K dosažení nejlepších výsledků jsou součástí KNT pravidelné kontroly se specialistou  - zhruba každých 14dní . Celková  doba docházení se odvíjí od zdravotního stavu klienta a celkové shazované váhy. Cíl * Cílem Komplexní Nutriční Typologie a spolupráce se specialistou Světa zdraví není jen upravení tělesného složení, samotná redukce nadváhy ani dieta, ale především zlepšení kvality života a zdraví.

Telefon: 734177700
E-mail: bodyhelp@svet-zdravi.cz
WWW: svet-zdravi.cz/bodyhelp
Adresa: Pražská 168
54101 Trutnov

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: