Fit 4 Life ......zdraví pod kontrolou

Výživové poradenství a naturopatická poradna



Výživové poradenství Kompletní poradenství pro všechny, které stále bojují s váhou, případně s různými zdravotními problény ..... Naturopatická poradnaPokud nedochází k vyloučení všech odpadních a toxických látek, dochází k nastartování procesů usazování , strusky, čímž dochází k zanesení organismu škodlivými látkami, rozumějme otravy, jakož i k procesu tloustnití, stárnutí a stařeckých nemocí. V zásadě stárnutí není ničím jiným než kontinuálním procesem otravy kyselými škodlivinami, v důsledku čeho dochází k různým poškozením a chorobným stavům.Řízená detocxkace přírodními prostředky lze dosáhnout dlouhodobého účinku .... Darkfield mikroskop Dark Field Blood Analyses je vysoce nadstandardní mikroskopická technika umožňující screening vaší živé krve. Kapka krve poskytne kompletní obraz o vašem momentálním zdravotním stavu. Metoda nenahrazuje běžné lékařské testy a vyšetření, ale může být jejich vynikajícím doplňkem K.O.S. - kondiční orgánový skener Výstupem sledování zpracovaným pomocí originálního software je přes třicet obsáhlých reportů roztříděných po jednotlivých logicky spolu souvisejících skupinách testovaných ukazatelů opatřených vysvětlením a komentáři,  Hloubková diagnostika unikátní diagnostika celého těla moderním přístrojem alternativní medicíny. Lze vytestovat nejvhodnější přípravky a preparáty. Diagnostiku přístrojem je možné se zaměřit taktéž na vyhledávání patogenů v organismu, jako jsou viry, bakterie, paraziti a alergeny. Tyto patogeny jsou velké části zodpovědné za rozsáhlou část závažných onemocnění   Kurzy zdravého životního stylu je hodně věcí co může ovlivnit naše zdraví a hmotnost. Můžou to být těžké kovy, úřekyselení organismu, stres,, nevhodná strava a špatné návyky

Telefon: 777 88 56 33
E-mail: lenka@studiozdravi.eu
Skype: paskovalenka
WWW: www.studiozdravi.eu
Facebook:
Adresa: Letenská 1183 Poliklinika Rožnov
756 61 Rožnov pod Ŕadhoštěm

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: