Ing. Karolina Kallmünzerová

Poradce pro výživu ve sportu



Vstupní konzultace optimální výživy - co obsahuje:Vstupní konzultace je vedena formou dialogu mezi vámi a výživovým poradcem více na http://nutrioptimal.cz/cenikIndividuální jídelníček  Jídelníček, sestavený „na míru“ sportovci rekreačnímu, výkonnostnímu, vrcholovému nebo jedinci, který se chce začít fyzicky „hýbat“. Takto sestaveným jídelníčkem pak umíme řešit mnoho otázek, které vás nyní trápí.Čtvrtletní poradenstvíRozhodnete-li se pro tříměsíční spolupráci, povedeme komunikaci přes poradenský systém www.poradceprovyzivu.cz, kam dostanete přístup.více na http://nutrioptimal.cz/cenik 

Telefon: +420 606 506 506
E-mail: kallmunzerova@nutrioptimal.cz
WWW: nutrioptimal.cz
Adresa: Větrušická 903/9
182 00 Praha

Články

Diskuse s odborníky na téma sportovní výživa
30.10.2014

Milí příznivci sportu a zdravého životního stylu,

slovy Petra Fořta je :“ jednoznačně neoddiskutovatelným konstatováním bezpochyby  fakt, že způsob výživy přímo koreluje se zdravotním stavem.“ Jak koreluje sportovní výživa se zdravotním stavem fyzicky přetíženého sportovce nuceného podávat stále nejlepší výkony,  zvládat kombinaci stresu při tréninku i soutěžích a ne třeba  zrovna ideálního přístupu ke stravě? Oslovila jsem pět odborníků se stejnými otázkami. Nabízí se  pět úhlů pohledu.

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: