Ing. Viktorie Handrychová



Je mi 43 let a jsem absolventkou Vysoké školy hotelové, obor lázeňství. K dalšímu studiu výživy mě inspiroval můj manžel, jehož boj s nadváhou byl nekonečný příběh. Poté co objevil Cambridge Diet a zhubnul 35kg a váhu si udržel, jsem se stala poradkyní dietního programu Cambridge Diet. Abych mohla svým klientům pomoci projít fází návratu do zdravého jídelníčku a byla jim nápomocna i v období bez diety, aktivně se účastním seminářů a školení Aliance výživových poradců, přednášek lékařů a sleduji nejnovější trendy ve výživě .Mark Twain kdysi řekl: „Patrně jediný způsob, jak si zachovat zdraví, je jíst, co ti nechutná, pít, co se ti oškliví, a dělat, co se ti nechce". My už teď s manželem a mými spokojenými zákazníky víme, jak se naštěstí mýlil :)Těším se na Vás v centrech snižování nadváhy s Cambridge Diet v Praze a v Karlových Varech. K vyšetření a zjišťování efektivity redukčního programu používám nejnovější přístroj In Body 270 se segmentální tělesnou analýzou a přístroj Max Pulse ke zjištění stavu vašeho kardiovaskulárního systému.

Telefon: 608330320
E-mail: zdrave@fitsviki.cz
WWW: www.fitsviki.cz
Facebook:
Adresa: Prazska silnice 124
36001 Karlovy Vary
Pobočky: Lidická 595/64, Karlovy Vary
Žalanského 34, Praha 6 Řepy

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: