MgA. Beata Rašková

Výživa Rašková



Jsem certifikovaná výživová poradkyně se specializací na prevenci civilizačních onemocnění a rostlinnou stravu. Pracuji se všemi, kteří chtějí vzít zdraví do svých rukou, bez ohledu na to, jestli se stravují konvenčně, jsou flexitariáni, vegetariáni nebo vegani.

Absolvovala jsem certifikovaný kurz výživového poradenství a kurz pro odborníky se specializaci na rostlinnou stravu. Jsem více než 6 let veganka, mám osobní zkušenost s veganským těhotenstvím, kojením a výchovou veganského dítěte.

Mám obsáhlé vědomosti z oblasti suplementace (především u vegetariánů a veganů) a vegetariánské/veganské výživy malých dětí.

Nabízím jednorázové konzultace, série navazujících setkání, speciální balíček pro těhotné ženy, komplexní rozbor jídelníčku, nebo asistovaný nákup. Jídelnám a restauracím ráda pomohu sestavit vegetariánské nebo veganské menu. Mohu pro vás také připravit přednášku na konkrétní téma z výživové problematiky. 

Pravidelně přispívám na svůj instagramový účet, kde naleznete recepty, ale i informativní příspěvky na různá témata. Sledujte účet www.instagram.com/vyziva_raskova 


Telefon: 721210754
E-mail: raskova.beat@gmail.com
WWW: www.vyziva-raskova.com
Adresa: Trojanovice 913
74401 Trojanovice

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: