Ajurvéda MB s.r.o.

Revitalizační centrum Ajurvéda MB



Revitalizační centrum Ajurvéda MB bylo otevřeno v květnu 2013. Nabízíme komplex služeb pro ozdravení a detoxikaci organismu. Provádíme ajurvédské revitalizační (pleťové) terapie Tarani, ajurvédské masáže, kraniosakrální terapie, Hydro colon terapie pro očistu tustého střeva, rekondiční masáže. V oblasti výživy nabízíme výživový program Metabolic balance, který je určen pro ozdravení těla a trvalé zhubnutí. Poradkyní pro Metabolic balance je Jarmila Klacková. Praktikuji s klienty již 6 let. Důležitý pro mně je osobní kontakt a individuání přístup ke každému klientovi. Podporuji své klienty jak prakticky, např. při sestavování receptů, nákupech a typů na úpravu stravy, tak psychologicky, např. při nedostatku motivace atd. Metabolic balance je německá metoda, která respektuje individualitu metabolismu každého klienta. Zohledňuje aktuální zdravotní stav a případné užívání léků, stejně tak dlouhodobé zdravotní potíže, aktuální váhu a cílovou váhu, parametry postavy a individuální averze popř. intolerance vůči určitým potravinám. Jídelníček je pestrý, založený na nízkosacharidových kombinacích. Základem je kombinace bílkoviny a zeleniny, ve spojení se sacharidovou příloho s tzv. "pomalými cukry", aby klienti nehladovělo v době pauzy mezi jídly. Program má 4 fáze, 8 základních pravidel a je dlouhodobě udržitelný v praktickém životě s vhodnou motivací!Ráda Vás programem provedu.RESTART YOUR BODY!   

Telefon: 606900366
E-mail: jarmila.zivna@email.cz
WWW: www.ajurveda-mb.cz
Facebook:
Adresa: Čechova 777
29301 Mladá Boleslav
Pobočky: Čejetice - Dalovická 393, 293 01 Mladá Boleslav

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: