Ing. Eva Oravcová

Fitcentrum PROMĚNY



Mou filozofií je připravit zákazníkům komplexní způsob zdravého stravování s profesionálními službami!

Každému klientovi se věnuji individuálně a jako k individualitě k němu přistupuji.

Nabízím pravidelné konzultace, telefonický a emailový servis. Pomůžu Vám zorientovat se na trhu a nakupovat vhodné potraviny. Jídelníček je sestavován nejen s ohledem na výslednou kalorickou hodnotu, ale hlavně také s ohledem na charakter použitých surovin. Je podrobně propočítán podíl bílkovin, sacharidů a tuků, ale hlavně také podíl vitamínů, nasycených a nenasycených mastných kyselin atd...  

Budu se Vám snažit srozumitelně zprostředkovat vše, co byste měli vědět o zdravé výživě. Pomocí vyšetření, frekvenčních dotazníků a záznamových listů odhalím chyby ve Vaší životosprávě a pomůžu s jejich korekcí.

Pomůžu Vám zvolit realistické cíle a vhodnou taktiku. Cílem není jen zhubnutí. Cílem je především trvalá změna životosprávy. Nechci Vám nic zakazovat, spíše najít způsob, jak Vám bude jídlo nadále přinášet radost a požitek, aniž by Vám přitom pomalu poškozovalo zdraví a zkracovalo život.


Telefon: 739166066
E-mail: fitcentrumpromeny@seznam.cz
WWW: www.poradce-vyzivovy.cz
WWW: www.fitcentrumpromeny.cz
Facebook:
Adresa: Dlouhá 95c
73601 Havířov - Podlesí
Pobočky: Fitcentrum Proměny Havířov
www.poradce-vyzivovy.cz
www.fitcentrumpromeny.cz

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: