Bc. Martina Korejčková, DiS. - nutriční terapeutka

Stravování s radostí



"Polovina z toho, co sníme, živí nás, druhá polovina lékaře." - staroegyptské přísloví

Ať už chcete zhubnout, nabrat svalovou hmotu, upravit jídelníček k případnému onemocnění nebo jen zapracovat na Vašem stávajícím stravování, tak Vám sestavím individuální jídelníček formou, která Vám bude přinášet radost a bude ušitá přímo na míru. Víme, že jídlo je jednou ze základních potřeb lidí a mnohdy i z největších vášní, proto Vám ho brát rozhodně nebudu, ale stejně jako je unikátní náš otisk prstu, tak je unikátní i náš stravovací způsob, a tak nejdeme harmonii ve stravování, která prospěje nejen chuťovým buňkám, dennímu režimu, potřebám Vašeho těla, zdraví a potravinovým snášenlivostem, ale bude Vás bavit a přinášet kýžené výsledky!

Jako nutriční terapeutka nabízím odborné služby v těchto oblastech:

* Tvorba jídelníčků a úpravy ve stravování
* Redukční kurzy pro jednotlivce (hubnutí bez pomocí hubnoucích doplňků)
* Vyšetření celkového tělesného složení přístrojem na bázi bioimpedančního měření (z hlediska zastoupení množství tuku, svalové hmoty, vody v organismu, zjištění energetické potřeby člověka pro bazální metabolismus)
* Plánování vhodné pohybové aktivity
* Možnost zprostředkování testů reakcí na potraviny (potravinové „intolerance") z kapky kapilární krve a sestavení jídelníčku dle výsledků
* Sestavení jídelníčku při akutních i chronických onemocněních
(diabetické diety, bezlepková dieta, protikvasinková dieta, žlučníková dieta, bezezbytková dieta, stravování při vysokém krevním tlaku, stravování při onemocnění štítné žlázy, po infarktu myokardu, trombóze, dieta při nádorových onemocněních, dně, onemocnění jater, slinivky břišní, žaludku, ledvin, střev a mnohých dalších zdravotních problémech)
* Výživa dětí, těhotných a kojících žen, sportovců, stravování při vícesměnném provozu, jídelníček pro přibírání svalové hmoty a tělesné hmotnosti
* Vyhodnocení jídelníčků z hlediska obsahu živin a energetické hodnoty
* Tvorba odborných posudků na nutriční hodnotu potravin, výrobků a pokrmů
* Akce pro veřejnost (přednášky, besedy), publikační činnost - videa, články


Telefon: +420 721 634 113
E-mail: martina.korejckova@seznam.cz
WWW: www.martinakorejckova.cz
Facebook:
Adresa: Smetanovy sady 332/6
30100 Plzeň
Pobočky: Plzeň, Mladý Smolivec

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: