Doplňkové studium pro výživové poradce i širokou veřejnost

Rubrika: Ostatní
Autor: Středisko vzdělávání s.r.o.

Připravujeme Nástavbové studium pro výživové poradce, které je vhodné nejen pro absolventy rekvalifikačních kurzů Poradce pro výživu, ale také pro výživové poradce z praxe i širokou veřejnost. Vybírat lze z několika praktických modulů, přičemž nechybí samozřejmě ani teoretický. Studium je vhodné na doplnění znalostí a také na získání nových zkušeností, neboť budete moci prakticky aplikovat své vědomosti v různých oblastech! 

 

Praktický modul I.
Termín: 17.2. - 7.4.2014 (pondělky 16:00-20:00)
Rozsah: 40 vyuč. hod
Cena: 4 800 Kč

= praktické procvičování z oborů:
1. Plánování stravy bez lepku, bez laktózy
2. Racionální jídelníček a plánování vyvážené stravy
3. Plánování stravy pro těhotné, kojící
4. Plánování stravy sportovcům
5. Plánování stravy pro redukci hmotnosti
6. Plánování stravy pro děti

 

Praktický modul II.
Termín: 17.2. - 10.3.2014 (pondělky 16:00-20:00)
Rozsah: 20 vyuč. hod
Cena: 2 400 Kč

= praktické procvičování z oborů:
1. Plánování stravy sportovcům
2. Plánování stravy pro redukci hmotnosti

 

Praktický modul III.
Termín: 17.3. - 7.4.2014 (pondělky 16:00-20:00)
Rozsah: 20 vyuč. hod
Cena: 2 400 Kč

= praktické procvičování z oborů:
1. Plánování stravy bez lepku, bez laktózy
2. Racionální jídelníček a plánování vyvážené stravy
3. Plánování stravy pro těhotné, kojící
4. Plánování stravy pro děti

Výstup: Osvědčení o absolvování s názvem "Nástavbové studium pro poradce pro výživu - praxe ve výživovém poradenství" (v osvědčení budou uvedeny také jednotlivé body osnovy)

 

Teoretický modul
Termín: 28.4 - 29.5.2014 (pondělky 16:00-20:00)
Rozsah: 25 vyuč. hod
Cena: 3 000 Kč

1. Využití léčivých rostlin v gastronomii
2. Civilizační onemocnění (metabolický syndrom, obezita, diabetes mellitus, nemoci kardiovaskulárního systému)
3. Šetřící strava, nízkocholesterolová strava, strava s omezením sodíku
4. Diabetická dieta, výživa při potravinovaných intolerancích a alergiích
5. Probiotika a prebiotika ve výživě člověka a jako potravní doplňky

Výstup: Osvědčení o absolvování s názvem "Nástavbové studium pro poradce pro výživu"
(v osvědčení budou uvedeny také jednotlivé body osnovy)

 

Výuka probíhá ve Středisku vzdělávání s.r.o v Ostravě. 

Více informací včetně přihlašování na emailu info@vsostrava.com.  


Další články z rubriky Ostatní

Tvarování postavy a snižování váhy - jak na to?

 Nejpoužívanější metodou ohodnocení tělesné hmotnosti je body mass index - neboli index tělesné hmotnosti (BMI), který se počítá z poměru tělesné výšky a váhy. Musíme však pamatovat na to, že se jedná jen o orientační informaci, zda je naše váha v normálu nebo zda jsme obézní. Nezohledňuje se zde věk, nerozkryje nám další taje našeho těla jako např. že se z něj nedozvíme kolik procent z naší váhy tvoří svaly, kolik tuky, jak jsme na tom s minerály či podkožními řasami.

Nadváha a obezita - nejen estetický problém. Část 3. Komplikace a léčba

Jaké jsou důsledky a komplikace nadváhy? Některé můžeme pozorovat ihned, ale většina z nich se projeví až za několik let. Obezita nebolí a proto nás nenutí s ní ihned při prvních příznacích bojovat. O to je zákeřnější a tichý zabiják, který s sebou přináší mnohá závažná onemocnění.

Autor: Mgr. Veronika Mlčochová - Poradna NutriFit - výživové poradenství Prostějov, Znojmo, Kroměříž, Praha, Brno  

Kniha: Tak co mám jíst?

Zamýšlíte se nad svým zdravím a stravou, kterou si každý den připravujete? V tom případě je publikace známého odborníka na zdravou výživu RNDr. Petra Fořta, CSc. určená právě vám. Přináší totiž vyčerpávající a cenné informace o racionální výživě a různých „léčebných a redukčních dietách".

Newsletter





Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: