Petr Mesároš, DiS., Hubnu.eu

výživový poradce při hubnutí



Proč hubnout se mnou?

Protože jen dieta ke zhubnutí nestačí.

Proto Vám pomohu také s udržením motivace a psychicky Vás budu podporovat díky:

● stanovení reálných cílů

● pravidelné zpětné vazbě

● podpoře a pochvalám

● odměnám, které si pro sebe stanovíte.

Každý týden Vás budu kontrolovat a povzbuzovat.

Díky tomu nepolevíte a nestane se, že by se po měsíci Vaše váha nepohnula nebo jste nedosáhl/a kýženého váhového úbytku.

Úspěšně tak budete pokračovat bez zbytečného zdržování se, trápení a stresu, že to nemá smysl a prostě to "nejde."

 

O mně

Výživovým poradenstvím se zaměřením na zdravé hubnutí se zabývám odborně a zároveň je mým koníčkem od roku 2008. Během své praxe jsem se setkal s řadou lidí různého věku a životního stylu. Byli to hlavně ti, kteří nedokázali zhubnout natrvalo nebo bez hladovění. Uvědomili si, že extrémní diety jsou jen dočasným řešením jejich problému.

Pět let jsem pracoval také jako kvalifikovaný instruktor ve fitcentru, proto nepodceňuji při hubnutí ani pohyb.

Mým cílem je pomoci každému s ohledem na jeho zdravotní a časové možnosti.

 

Vzdělání:
● školení ve společnosti STop OBezitě - STOB, PhDr. Iva Málková
● školení instruktora fitcentra a kondičního trenéra Fitness - Fitness Institut Tonus, PaedDr. Petr Tlapák, CSc.

 

Praxe:
● 5 let jako výživový poradce se zaměřením na redukci hmotnosti metodikou Kognitivně behaviorální terapie obezity (STOB)
● 5 let jako instruktor fitcentra
● 2 roky jako kondiční masér


Telefon: 602 958 280
E-mail: petr.mesaros@hubnu.eu
Skype: hubnu.eu
WWW: www.hubnu.eu
Facebook:
Adresa: Mexická 5, 3. patro
10100 Praha 10, Vršovice (Vinohrady)
Pobočky: Praha a celá ČR

Celkové hodnocení: 100%


Marek E.
16.01.2015
Spokojenost s jednáním poradce:
100%
Aktivita a péče poradce:
100%
Informovanost od poradce:
100%
Shrnutí:
Petr je velmi kvalifikovany a jeho rady naozaj vedu k vysledku. Dolezite je ho pocuvat prvych par tyzdnov, po tomto case som uz na sebe jasne videl ze zmena stravy podla jeho rad sa na mne prejavuje velmi pozitivne, a to nie len vizualne, ale aj pocitovo. Citim sa velmi dobre, a ostatnym tiez odporucam, aby skusili na sebe zapracovat pod jeho vedenim, myslim ze budu velmi spokojny.


Články

Zhubnout do plavek? Ještě není pozdě!
12.05.2015

Pokud chcete zhubnout zdravě do plavek, tak není vůbec pozdě. Přečtěte si následující rady jak na to bez diet, hladu a hlavně jojo efektu. Určitě pár kilo i centimetrů do plavek ještě shodíte! Jak, vám poradím v tomto článku. Čtěte dál!

1. Motivace a cíl - je při hubnutí a pro zhubnutí nejdůležitější. Platí to i u hubnutí do plavek. Proto si stanovte pouze reálné cíle! Jinak motivaci brzo ztratíte a budete se jenom trápit. Když chcete do července shodit celkově například 6 kg, rozdělte si je na několik menších částí. To je: každý týden zhubnu 1 kg a začátkem července budu o 6kg a několik centimetrů štíhlejší. Za každé kilo dolů se odměňte. Samozřejmě ne jídlem.

Jak poznat pravé celozrnné pečivo?

Prakticky jej rozeznáte těžko. Pečivo, které je vzhledově tmavé, je často jen obarvené a ani výrobky označené jako cereální nebo vícezrnné, nemusejí být  celozrnné. Celozrnné, jak z názvu vyplývá, znamená, že zrno bylo na mouku semleté celé, tedy i s obalem -  s otrubami a klíčkem. Právě ty obsahují nejvíce zdraví prospěšných výživných látek a vlákniny. Jak tedy poznat pravé celozrnné pečivo? A jaký je vlastně rozdíl mezi tmavým, cereálním, grahamovým a celozrnným pečivem?

Díl II. Hubnutí začíná již při nakupování
09.02.2015

Možná jste již slyšeli, že hubnutí probíhá především v hlavě, až poté v žaludku. Ano, je tomu tak. Náš rozum rozhoduje o všem. I o tom, jaké a kolik potravin si nakoupíme. Pokud tedy hubnutí začíná v hlavě, můžeme ovlivnit to, co jíme, už při nakupování.
Zapamatujte si a řiďte se alespoň některou z následujících zásad a váš jídelníček se zaručeně stane zdravějším. Možná již jen díky těmto změnám shodíte pár kilogramů.
Co nemáte doma, to totiž nesníte!

Díl I. Jak si udržet motivaci při hubnutí

Nejsou to zázračné přípravky, přístroje ani drastické diety, které vám pomohou zhubnout zdravě a napořád. Jste to jen vy, vaše mysl, motivace a reálné cíle, které si stanovíte a následně jich dosáhnete. Rozhodujícím faktorem vašeho úspěchu bude síla motivace a schopnost ji neztratit po celou dobu hubnutí. Pokud si však od začátku stanovíte nereálné cíle, nedosáhnete jich, ani když budete mít sebevětší motivaci.

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: