Ing. Petra Chalupová

NUTRISANTE výživové poradenství



Hlavní službou jsou konzultace s měřením tělesných parametrů a následná redukce hmotnosti na základě Individuálního výživového plánu.Měření provádím na certifikovaném přístroji TANITA BC 1000 (hmotnost, BMI, procento tělesného tuku, vody, svalové hmoty celkový stav minerálů, bazální metabolismus, denní energetický vstup, atd.). Samozřejmostí je odborná interpretace výsledků. Každý klient obdrží grafický výtisk v barvě.Cílem je vysvětlit klientovi jeho aktuální stav a případně doporučit změny. Pokud klient souhlasí se změnou, je nutné stanovit osobní cíl a vysvětlit pravidla spolupráce. Vyplní se vstupní dotazník a na základě získaných informací (cíl, zdravotní stav klienta, genetické dispozice, úroveň fyzické aktivity, současné stravovací návyky a rychlost schopnosti přejít na změnu) sepisuji Individuální výživový plán. Je tedy vždy "na míru". Samozřejmostí jsou pravidelné kontroly a převažování, to pro podporu zdárného dosažení stanoveného cíle.Nabízím služby nejen v oblasti redukce hmotnosti, ale i poradenství pro aktivně cvičící osoby, které mívají také jiná přání (nabrat svalovou hmotu, výrazně zlepšit kondici, vytrvalost, apod.).

Telefon: 777935068
E-mail: nutrisante@seznam.cz
WWW: nutrisante-vyzivove-poradenstvi.cz
Facebook:
Adresa: Letenská 1183
75661 Rožnov pod Radhoštěm

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: