Ing.Romana Pokorná

Fitness Romana



Vstupní konzultace + diagnostika těla jako začátek.

Osobní konzultace+poradenství (opakovaná konzultace) v průběhu hubnutí.Sestavení výživového plánu na míru klienta s neustálou podporou na e-mailu a telefonu:

Obecný redukční / racionální / sportovní:Doporučené typy potravin a jídel pro jednotlivou denní dobu (snídaně, svačiny, obědy, večeře), nezbytné rady, které byste měli dodržovat při redukci hmotnosti / zdravém životním stylu / sportovním tréninku. On-line podpora.

Podrobnější redukční / racionální / sportovní:Doporučené typy potravin a jídel pro jednotlivou denní dobu, rozpis rozložení stravy během dne v kJ právě pro Vás. Rady pro úspěšnou redukci hmotnosti/ zdravý životní styl / sportovní trénink. On-line podpora.

Velmi podrobný redukční:Doporučené typy potravin a jídel pro jednotlivou denní dobu, přesný rozpis gramáže a nutričních hodnot u každého jídla přesně pro Vás. Rady a zásady redukčního programu. Recepty na některá jídla. Rozbor aktuální fyzické aktivity a návrh pohybové aktivity pro redukci hmotnosti. On-line podpora.

PROGRAM KOMPLET - REDUKČNÍ zahrnuje:Vstupní konzultace+měření, 3 další měření+konzultace, velmi podrobný plán výživy na míru klienta s rozborem pohybové aktivity. Rady a zásady redukčního programu. On-line podpora.

ON-LINE JÍDELNÍČEK REDUKČNÍ:Nabízím podporu ve Vašem snažení přes internet. Pravidelné e-maily, jídelníček, doporučení.


Telefon: +420732340487, +420777963080
E-mail: romca.pokorna@gmail.com
WWW: www.fitromana.cz
Facebook:
Adresa: Velkopavlovická 3
62800 Brno

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: