Ing. Soňa Vybíralová

Výživová poradna



 

Velmi ráda Vám pomůžu změnit stravovací návyky a vylepšit si své zdraví. V dnešní době je těžké odolat rychlému životnímu stylu a stravovat se tak, aby jsme byli štíhlí a zdraví. Mám velmi ojedinělé a unikální metody, které v ČR běžně nenajdete. Každému na míru a tak, aby vám vše vyhovovalo a bylo dlouhodobě udržitelné. Vše co umím vás učím. Všemu budete rozumět a bude Vám to dávat smysl. Prioritou je pro mne Vaše zdraví.

 

Budu Váš týmový hráč. Sami tuto změnu zvládněte obtížně. Stavte se za mnou na konzultaci, kde vše probereme a podělím se Vámi na moje mnohaleté zkušenosti. Naučím Vás jinak myslet a jíst.

 

Každého člověka beru jako individualitu – každý máme jiný životní styl, zdravotní predispozice, potřeby, žijeme v jiném prostředí a máme rádi jiné věci. Proto se dívám na každého člověka jako na individuální bytost, které je třeba vše přizpůsobit na míru. Nenechám vás jen odejít s novým jídelníčkem, ale naučím vás, jak přemýšlet u výběru surovin, co, kdy a proč jíst. Jak postupně zaměňovat suroviny při přípravě pokrmů, aby bylo jídlo nutričně vyvážené a zejména chutnalo. Vysvětlím Vám, jak tělo funguje a jak se o ně starat.

 

Prosazuji komplexní pohled na životní styl a zdraví. Vše se vším souvisí a platí i pravidlo "něco za něco"

 

 

 

Telefon: 724 841 706
E-mail: sona.vybiralova@avito.cz
WWW: www.sonavybiralova.cz
Adresa: Palackého náměstí 91
62100 Brno
Pobočky: Tišnov - dle domluvy.

Články

Sami sobě si vědomě ubližujeme

Žijeme ve světě blahobytu, jídla máme dostatek a i když vidíme, jak roste nám bříško, neděláme si z toho až tak těžkou hlavu. Stále spoléháme na naše zdravotnictví, že nám pomůže. Ale je to správný přístup?

Je těžké si odpírat vymoženosti dnešní doby, ale opravdu platí “něco za něco”. Když se podíváte kolem sebe na naše děti, mnoho z nich je obézních a většina se již bohužel obezity v dospělosti nezbaví.

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: