Jitka Růžičková

Jíme srdcem



Celostní výživové poradenství - kladu důraz na individuální přístup každého jedince, specializuji se také na vegetariány a vegany a osoby, co mají různá potravinová omezení. Preferuji přírodní léčbu v podobě bylin, bylinných čajů a přírodních doplňků stravy.

Kurzy zdravého vaření - poskytuji skupinové i individuální kurzy dravého vaření

Analýza složení těla pomocí bioimpedančního přístroje Tanita BC-545 - konzultace výsledků

Podpora rozvoje pohybových aktivit

Workshopy - zdravé stravování, zdravé svačiny pro děti a podobně


Telefon: 720364355
E-mail: jitka@jimesrdcem.cz
WWW: www.jimesrdcem.cz
Facebook:
Adresa: Jiráskova 312
28506 Sázava

Články

Chřestová polévka zdravě
16.05.2019
Nikdy jsem chřest nejedla. Doma jsme ho jako malí neměli a ani později mě nelákal. Až teď, co zkouším různé nové věci, jsem na něj opět narazila. Co na něm ti lidé vidí? Vyzkoušela jsem... je chuťově úžasný! Polévka voní po zeleném hrášku a chutná... no vyzkoušejte sami, stojí to za to!
Nenechte se zaskočit hladem!
16.05.2019
Již nějakou dobu žijete zdravě, stravujete se s minimem jednoduchých cukrů, jste na sebe pyšní. Pak vás ale překvapí delší doba v práci, protáhne se vám procházka s dětmi, nebo se zdržíte v koloně. Přepadne vás hlad a první benzínová pumpa nebo rychlé občerstvení vám překříží cestu. Jak se vyhnout nezdravým potravinám, když máte hlad a tělo si žádá svůj příděl?
7 tipů, jak se naučit pít vodu

Hydratace je klíčem ke zdraví - přináším vám 7 tipů, jak zařadit pití vody do svého každodenního života.
Jaro je v plném rozpuku, začíná se oteplovat a my bychom měli pamatovat na náš pitný režim. Někteří z vás se mohou cítit unaveni, mohou být letargičtí, trpět bolestmi hlavy, suchou pokožkou a akné. To vše může mít jeden společný důvod a to, že málo pijeme vodu.
 

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: