Naturhouse Strakonice

Dietetické poradenství - odborník na správnou výživu



V naší firmě s odborníkem a dietetickou studií dosáhnete požadovaného cíle ve snížení a kontrole váhy. Poradíme Vám, jak dosáhnout zdravé váhy a hlavně jak si ji udržet. Individuální přístup v oblasti diety k získání dobré postavy. Chcete vědět, jak to u nás chodí?

Hubněte efektivně s NATURHOUSE

Tajemství našeho úspěchu spočívá v dobře definované profesionální metodě, která nás v tomto sektoru činí jedinečnými. Přidaná hodnota tkví v osobním dietetickém poradenství zdarma.

V našem dietetickém centru působí proškolená výživová poradkyně Bc.Eva Petrášková,Dis, která vám stanoví  individuální dietní plán na míru. Doporučený jídelníček vychází ze zásad středomořské kuchyně, je tedy lehký, pestrý a je možné jej obměňovat.

Více na: www.hubnuti-strakonice.cz 

 

 


Telefon: 736695590
E-mail: strakonice@naturhouse-cz.cz
WWW: www.hubnuti-strakonice.cz
Facebook:
Adresa: Kochana z Prachové 119
38601 Strakonice
Pobočky: Naturhouse Strakonice - odborníci na správnou výživu
Jedinečná poradna pro zdravé stravování právě pro vás!
Jsem tu pro vás! Bc,Eva Petrášková,Dis. vaše výživová poradkyně

Články

Cílem je být zdravý a štíhlý.

Cílem je být zdravý a štíhlý.

 

Synonymem zdraví je štíhlá a pružná postava. Náš životní styl je ale o práci u počítače, za volantem, v kanceláři, a tak pohybu má v denním režimu většina z nás bohužel velmi málo. Výsledkem jsou kilogramy navíc, zakulacená postava a faldíky tam, kde nás vůbec netěší. Někdo chce zhubnout jen proto, že se špatně cítí a má problémy si vybrat líbivé oblečení, jiného k hubnutí donutí počínající zdravotní problémy. Někdo má pevnou vůli a dokáže zhubnout sám, většina lidí se však s nadváhou potýká neúspěšně a po rychlém zhubnutí následuje jo-jo efekt, který přinese další kilogramy nadváhy navíc. Jak ze začarovaného kruhu ven? Obrátit se na výživového poradce. Ve Strakonicích lidé hubnou spolu s Bc. Evou Petráškovou, DiS., která pracuje ve společnosti Naturhouse.

 

Menopauza a hubnutí.

Menopauza a hubnutí.

A co se vlastně v ženském těle při menopauze děje? Dochází k útlumu funkce vaječníků, čímž klesá tvorba hormonů estrogenu a progesteronu. Opožďuje se ovulace, pomalu se zastavuje menstruační cyklus, přičemž jde o postupný proces. Nakonec dojde ke ztrátě plodnosti, kdy už žena není schopná otěhotnět. S menopauzou se někdy mohou pojit nepříjemností, kterými žena může trpět. Jedná se o příznaky jako je zběsilé bušení srdce, nadměrné pocení v noci, návaly horka, brnění končetin, poruchy spánku, snížené libido, podrážděnost, únava a deprese. Příznaky se přitom mohou začít objevovat až 7 let před poslední menstruací. Menopauza může být také příčinou vzniku různých onemocnění. Nejčastější z nich bývají infekce močových cest. Stoupá také riziko srdečního infarktu nebo mozkové příhody.


Imunita a její posílení

Imunita a její posílení

Dobré rady nad zlato
V Naturhouse vás naučíme, jak na to! Základem bude pochopitelně zdravý a vyvážený jídelníček obsahující velké množství antioxidantů a polyfenolů v podobě barevného ovoce a zeleniny. Kde vlastně začít? Není to tak složité, začněte prostě snídaní. Lidé, kteří vynechávají snídani jsou mnohem snáze oběťmi zimních nemocí včetně běžného nachlazení, jak ukazuje výzkum Cardiffské Univerzity ve Walesu. Pokud snídaní nepřerušíte noční půst, vaše hladina cukru může významně poklesnout, a naopak se snadněji navýší hladina stresového hormonu kortizolu během dne, chutě na sladké, pocity úzkosti a toto přepíná nastavení organismu na program útěku nebo boje, který imunitu snižuje.

Podzimní imunita letos jinak aneb virům navzdory.

Podzimní imunita letos jinak aneb virům navzdory

Asi všichni se shodneme, že letošní rok se odvíjí poněkud jinak, než kam sahají naše dosavadní zkušenosti. Scházíme se na podzim, kdy slunce zapadá stále ve stejný čas, ale na rozdíl od let minulých, kdy jsme se pozvolna připravovali na zimní měsíce, které se zdály tak vzdálené, jsou problémy s nimi spojené - totiž virózy a respirační choroby na pořadu dne již od časného září. Co tedy na ně platí a jak se s nimi vyrovnat?

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: