Lenka Suchanová, výživový poradce

výživový poradce, Děčín,



Jmenuji se Lenka Suchanová jsem absolventkou prestižní vzdělávací společnosti NutriAcademy s.r.o Praha, tedy akademie zdravé výživy a sportu s ukončenou certifikací výživový poradce. Nabízím komplexní služby v oblasti výživy. Nenutím klienty dodržovat zásady stravování dle všeobecných ukazatelů. Snažím se ve spoluráci s klientem o změnu jeho  stravovacích návyků a řeším to individuálně podle klientova životního stylu a s ohledem na jeho zdravotní stav. Pomocí měřícího přístroje TANITA zjistím aktuální stav klienta(BMI,%tuku,%vody,viscerální tuk atd.) a poté vypracuji podrobný výživový plán přímo na míru vašemu tělu a vašim potřebám. Specializuji se na tvorbu redukčních, racionálních, preventivních a manažerských výživových plánů. Doplňky výživy nejsou mým hlavním tématem. Přesto, že jejich konzumaci doporučuji, jsou to pouze doplňky stravy (při práci na směny, k detoxikaci organizmu atd.) v pravém smyslu toho slova. Mým hlavním cílem je naučit Vás správně jíst, jak vybírat potraviny a čím se máte řídit při jejich  nákupu a jak se v tom všem orientovat. Poradit Vám pohybovou aktivitu dle vašich zdravotních možností. Prostě nabízím Vám být vaším ,,průvodcem"na cestě k jinému, zdravému životu. Od Vás ale očekávám aktivní přístup a spolupráci, jedině pak se dostanete k vytyčenému cíli.

Telefon: +420 728 979 084
E-mail: Suchanova3031@Gmail.com
WWW: www.suchanova.cz
Adresa: Puchmayerova 303/1
40502 Děčín 4
Pobočky: Najdete mě na adrese kadeřnictví Idea Donna, Thomayerova ulice 2/75 40502 Děčín 4

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: