Martina Kučerová DiS.

Poradna zdraví



Výživa je cesta ke zdraví. Ráda vás touto cestou osobně provedu. Praxe: Věnuji se výživě ve zdraví i v nemoci. 20 let ve zdravotnictví v pozici zdravotní sestra a nutriční terapeutka. Snažím se propojit klasický přístup k výživě a alternativní výživové směry. Mám zkušenosti s bezlepkovou stravou, výživou onkologicky nemocných a stravou alergiků.Poradenství: Probíhá individuálně s orientací na praktické a realizovatelné změny ve stravě. Cíl je zakomponovat do běžného dne zdravé stravovací principy, které budete schopni nejen dodržovat, ale také běžně s nimi žít. Jídelníčky tzv. na míru nesestavuji. Naučím vás sestavovat si vlastní. Kurzy: Pořádám přednášky a kurzy zdravé stravy s praktickým vařením. Společně pohlédneme na výživu komplexně - strava je jen jednou částí obrazu zdraví. Společně určíme typ metabolismu a vy se naučíte  s ním pracovat.Odbornost: Diplomovaná zdravotní sestra a nutriční terapeut. Laktační porace - zdravotník. Své poradenství doplňuji diagnostickou metodou EAV a pracuji s přístrojem Bicom - není součástí běžné konzultace. Kontakt:  Martina Kučerová DiS.Poradna sídlí v poliklinice Mazurská, Praha 8Objednávejte se prosím telefonicky nebo na uvedené emailové adreseTel. 606 550 005email. poradna.vyziva@seznam.cz

Telefon: 606550005
E-mail: poradna.vyziva@seznam.cz
WWW: www.poradnazdravi.cz
Facebook:
Adresa: Hůrská 601
19800 Praha 9
Pobočky: Nutriční poradna Poliklinika Mazurská, Praha 8

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: