Medidiet centrum Proměna



PROTEINOVÁ / BÍLKOVINOVÁ / KETOGENNÍ / KETONOVÁ DIETA je v současnosti i odbornou veřejností vnímána jako NEJEFEKTIVNĚJŠÍ ZPŮSOB REDUKCE. Princip spočívá v náhradě běžných jídel za jídla s vysokým obsahem proteinů (vyšším, nežli je v běžně dostupných potravinách) za současného omezení příjmu sacharidů a tuků. Tímto se tělo dostane do metabolického stavu zvaného ketóza, kdy dochází ke štěpení tuků a tím přednostního úbytku tukové tkáně. Redukce probíhá rychle - ženy 1-2 kg týdně, muži 1-3 kg týdně. Tento program je velice SAMOMOTIVAČNÍ, klient vidí jasné výsledky v reálném čase, proto máme klienty s 20, 30, 40 kg redukcí v rámci několika měsíců. Klienti velice oceňují komfortnost toho programu, kdy je jasně dané, co mohou a nemohou konzumovat a všechna jídla jsou buď hotová, nebo připravena v rámci několika málo minut.Cena proteinového jídla 60,- Kč (dle fáze 4 - 1 jídlo / den)Odborná analýza složení těla a odborné a motivační vedení ZDARMA.Medidiet centrum funguje v Benešově již pátým rokem, čtyři roky v rámci lékárny Centrum (Malé nám.), rok v nových prostorách Medidiet centra Proměny.Vedoucí centra Ing. Jana Budilová Matoušková je certifikovaným a odborným terapeutem Medidiet, výživovým poradcem a lektorem STOBu.  S námi se hubne příjemně, zaručeně a s chutí!   

Telefon: 606 834 920
E-mail: budilovajana@gmail.com
WWW: www.medidietcentrum.cz
Adresa: Antuškova 683
25601 Benešov

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: