Mia Vita

výživové poradenství Brno



Jestli se necítíte ve formě, pojďte zkusit změnu! Naše výživové poradenství není o dietě, hubnutí a zaručeném úbytku kilogramů. Nabízíme vám změnu vašich stravovacích návyků, nový pohled na jídlo. Pomůžeme vám s orientací v nabídce potravin tak, abyste si mohli vždy pohodlně nakoupit. Doporučíme vám vhodné pohybové aktivity na podporu vašeho nového životního stylu. Na moderním diagnostickém přístroji In Body 230 analyzujeme složení vašeho těla, budeme společně měřit vaše pokroky a úspěchy. Nabídneme vám vhodné výživové doplňky, které vám usnadní změnu dosavadních stravovacích návyků. Provedeme analýzu vašeho současného jídelníčku a navrhneme vám nový, včetně zohlednění potravin, které nemáte rádi. Pokud budete dodržovat dohodnutá pravidla, podpoříte je pohybem - úbytek kilogramů se dostaví a vy se budete cítit lépe. Naše služby můžete využívat sami nebo je darovat svým blízkým. Chcete-li je nabídnout svým zaměstnancům jako firemní benefit, přijedeme k vám, zájemcům provedeme základní analýzu a následně se mohou sami rozhodnout, zda budou pokračovat v programu.

Telefon: 604289219
E-mail: mala@miavita.cz
WWW: www.miavita.cz
Facebook:
Adresa: Bělohorská 91
636 00 Brno - Juliánov

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: