Michaela Pospíšilová - M-fit.cz

Odborné poradenství v oblasti výživy, úpravy hmotnosti a změny životního stylu.



NUTRIČNÍ PORADENSTVÍ

STRAVOVÁNÍ VE ZDRAVÍ I NEMOCIZDRAVÉ

HUBNUTÍ BEZ HLADU A JOJO EFEKTU

PŘIBÍRÁNÍ HMOTNOSTI

ZMĚNA ŽIVOTNÍHO STYLU

Jsem Michaela Pospíšilová a zabývám se hubnutím výhradně BEZ doplňků stravy, zdravím a změnou životního stylu! Každý klient má u mě možnost  výběru z několika služeb. V rámci výživového poradenství poskytuji úpravu stravovacího režimu, sestavením individuálního jídelníčku na hubnutí, jídelníčku s přihlédnutím ke zdravotním problémům, přibíráním do svalové hmoty.

Se mnou uspějete

Pod mým vedením dosáhnete očekávaných výsledků. Ke každému klientovi přistupuji individuálně, aby navrhovaný plán co nejvíce odpovídal jeho možnostem, zdravotnímu stavu a požadavkům - ne všechny metody jsou vhodné pro každého. Mojí filozofií je pomoci klientovi ke komplexní a trvalé změně životního stylu, dosažení lepšího zdraví, zhubnutí přebytečných kil, zvýšení sebevědomí.

Každý klient absolvuje vstupní konzultaci, na jejímž základě je provedena jak úprava stávajícího stravovacího stylu, tak návrh případné diety - nemusí se vždy jednat o redukci hmotnosti, v případě sportovců existují i techniky na krátkodobé zvýšení výkonu.

Najdu řešení pro každého, ať už se jedná o redukci hmotnosti, podporu při léčbě různých onemocnění nebo zvyšování výkonnosti. Pomůžu Vám stanovit si reálné cíle a společnými silami jich dosáhnout. Můj poradenský systém Vám pomůže naučit se základní návyky racionální stravy.

Osobní konzultace

Domluvte si konzultaci tak, jak Vám to nejlépe vyhovuje - po telefonu, Skype nebo osobně. Na konzultaci je potřeba si s sebou donést týdenní záznam stravovacích návyků (dosavadního jídelníčku) pro následnou analýzu. Nejvhodnější je stravu i vážit pro zvýšení přesnosti vstupních údajů. Následně provádím analýzu dosavadního jídelníčku a do příští schůzky vypracuji nový stravovací plán, který je zaměřený podle požadavků klienta např. na zdravé stravování, hubnutí, přibírání do svalové hmoty atd. 

Online konzultace

 Vše je řešeno online, nemusíte nikam chodit, sami si určíte, kdy máte čas, kdy vznesete dotaz a kdy si přečtete odpověď. Neomezí Vás ani to, kde se momentálně nacházíte, stačí se pouze připojit k internetu.


Telefon: 607671636
E-mail: M.i.s.u.l.e.P@seznam.cz
Skype: pospisilova.retal
WWW: M-fit.cz
Adresa: K Boleslavce 412
25066 Zdiby
Pobočky: Komenského 958
276 01 Mělník

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: