NutriCentrum

Výživové poradenství, hubnutí, zdravý životní styl, vzdělávání



Poskytujeme komplexní služby a poradenství v oblasti výživy, pohybu a relaxace. Nabízíme individuální přístup, pořádáme skupinové přednášky, kurzy hubnutí, jsme zapojeni do projektu určení metabolického typu dle DNA. Zabýváme se dětskou obezitologií a nadváhou. Vše doplňuje nabídka kvalitní diagnostiky složení těla pomocí přístroje InBody a měření stavu cév a stresu přístrojem Max Pulse Medicore. Nabízíme možnost využití profesionálních cvičebních a masážních přístrojů v ShapeCentrum, jako je běžící pás Body-Space VacuTherm, masážní válečkový přístroj Body Roll, vibrační plošinu Vibrojett, posilovací věž, Lymfoven pro lymfatickou masáž, provádíme ruční lymfatické, regenerační a relaxační masáže.

Organizujeme rekvalifikační kurzy Poradce zdravého životního stylu, Poradce pro výživu, Instruktor kondiční chůze (Nordic Walking), Fitness trenér. Vzděláváme poradce v nástavbových seminářích a kurzech - vše spojujeme s praktickými zkušenostmi a poznatky. 


Telefon: 775 191 911
E-mail: info@nutricentrum.cz
WWW: www.nutricentrum.cz
WWW: www.izzs.cz
Facebook:
Adresa: Veverkova 1229/9
17000 Praha 7 - Holešovice

Články

Diagnostika složení těla InBody, aneb první krok k správnému hubnutí.
05.01.2014

A je tady opět leden a s ním velká touha zhubnout kila, která se nepodařila shodit v loňském roce a navíc se na nás navalila během štědrých a veselých vánočních svátků .

Každý, kdo chce začít hubnout nebo něco dělat se svou hmotností, měl by nejdříve zjistit složení svého těla kvalitní bioimedanční diagnostikou, kterou poskytují například přístroje InBody. Často totiž podlehneme prvnímu lednovému číslu časopisu se „zázračnou dietou“. U někoho se úspěch dostaví, u většiny však přijde zklamání. Jak je to možné?? Žádná univerzální dieta totiž nerespektuje individualitu jedince. To znamená jeho základní životní potřeby. A proto než začneme aplikovat krok B (změnu jídelníčku), měli bychom udělat krok A (zjistit skutečné složení svého těla).

Kouč, osobní trenér a výživový poradce v jednom

Práce, každodenní povinosti, ale i mezilidské vztahy od nás vyžadují energii, sílu a pozornost.
Pokud chceme být v životě aktivní, potřebujeme kondici a vytrvalost, pružnost, schopnost koncentrace i relaxace.
Jako všechno v životě, i tyto schopnosti a vlastnosti lze podporovat, trénovat a rozvíjet.

Pokud se rozhodneme, že na sobě chceme v tomto směru pracovat, zůstává otázkou jak, kde a případně s kým.

Více se dozvíte na www.nutricentrum.cz sekce články.

 

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: