Petra Vašáková



Svoje poradenství plně přizpůsobuji požadavkům a nastavení individuálního klienta.Každý jsme jedinečný, a proto se snažím najít způsob, proč klient není spokojen se sebou samým.S každým klientem podrobně zanalyzujeme současný stav a příčiny jeho nespokojenosti, které vedly k nežádoucí váze, úbytku energie a dalším problémům s tím souvisejících.Vytyčíme si cíl, ke kterému společně bude směřovat, tím, že postupně odstraníme bloky a překážky, které k vysněnému cíli a spokojenosti bránily.Upravíme současný jídelníček, aby nutričně i kaloricky odpovídal nastavení klienta. Zároveň společně zařadíme další vhodné potraviny tak, aby klientovi vyhovaly jak zdravotně, tak chuťově. Pokud si bude klient přát, naučím ho, jak z nově zvolených potravin připravovat rychle a snado chutné a dobře stravitelné jídla. I když je moje poradenství směřováno k rostlinnému stravování, v žádném případě nikoho nenutím přestat jíst živočišné produkty. Vysvětlím jen případné pozitivní změny při stravování převážně rostlinného původu a pak nechám na každém klientovi, pro co se sám rozhodne. I malá změna a vynechání některých nevhodných potravin může přinést velké zdravotní zlepšení, zejména u chronických civilizačních nemocí. Podle přání klienta a četnosti setkání se domluvíme na jak dlouho a jak podrobně mu jídelní plán sestavím, to se může týkat i i nových pohybových aktivit a další doprovodných aktivit, které mohou pomoci k lepšímu vnitřnímu nastavení a radosti ze života. Do svého poradenství dle přání klienta mohu zapojit i esoterické poradenství, včetně numerologie, astrologie, energeticky očistné meditace, líčení kameny, aromaterapii, mindfulness, aktivaci třetího oka aj.Vše je propojeno a vše se vším souvisí, nemůžeme oddělit naši duši od těla. My sami jsme strůjcem svého zdraví, proto když onemocníme, jsme jediní, kteří si mohou pomoci. Neprodávám žádné zázračné pilulky ani návody na lepší a šťastnější život.Pomohu Vám pouze jako průvodce, aby jste vy sami přišli na to, co je potřeba ve vašem životě změnit. Budu Vám inspirací a předložím Vám to, co mě pomohlo se dostat na úroveň života, se kterou jsem spokojena.   

Telefon: 776669277
E-mail: vaska14@email.cz
Facebook:
Adresa: Lesní, 1417/15
35002 Cheb

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: