Šárka Hlaváčková



Certifikovaný poradce pro výživu - nabízím výživové poradenství v oblasti zdravého životního stylu - individuální přístup - monitor skladby lidského těla bioimpendační metodou na přístroji Omron - sestavení jídelníčku na míru nejen pro redukční hubnutí, hlavně pro bezpečné a trvalé snížení váhy, pro dlouhodobé udržení dosažené hmotnosti bez JO-JO efektu - pro prevenci a zmírnění příznaků běžných civilizačních nemocí - pro zlepšení fyzické i psychické kondice :-)

Poradenství ohledně výživy nejen dospělých, ale i dětí.


Telefon: 775675729
E-mail: vyziva999@centrum.cz
WWW: www.vyziva999.estranky.cz
Facebook:
Adresa: Osvoboditelů 938/35
410 2 Lovosice
Pobočky: Lovosice

Články

Stévie mletá...výborná pro snižování váhy a pro diabetiky...

Stévie mletá...výborná pro snižování váhy a pro diabetiky....skvělé přírodní sladidlo z Paraguaye...je 300x sladší než cukr...
Co jsou to viscerální tuky a jaký mají vliv na naše zdraví?
22.05.2013

1 kg tuků a 1 kg svalů - vidíte ten rozdíl...

Viscerální (útrobní)tuky jsou tuky, které se ukládají do prostoru mezi orgány, čili do míst, kde se jinak nevyskytují. Jakmile se k nim propracujeme jsme ve velkém riziku vzniku metabolických změn a následnému onemocnění, které vede ke vzniku metabolického syndromu(tzv.syndromu X), ohrožujeme svůj kardiovaskulární systém spojením i s dalšími zdravotními komplikacemi co s obezitou souvisí.

Citronová tráva, aneb ke stáří pomaleji :-)
22.05.2013
Čaj z citronové trávy pochází z Thajska a má samá pozitiva :-) Je to osvěžující nápoj, jemné vůně a lahodné chuti. Je známo, že má antioxidační, antibakteriální, antivirové, antiseptické a antimykotické účinky. Zamezuje tedy množení plísní, virů a bakterií. Pomáhá k odstraňování kandidóz (kvasinkové onemocnění). Podporuje funkci vnitřních orgánů, zejména trávicího traktu, žaludku, střev, jater, žlučníku a slinivky. Harmonizuje centrální nervový systém, lymfatický systém, posiluje krevní oběhový systém, čistí cévní systém. Příznivě působí na krevní tlak, krvetvorbu, optimalizuje hladinu cukru v krvi. Antioxidační účinky mají vliv na zpomalení stárnutí buněk.
Tvarování postavy a snižování váhy - jak na to?
22.05.2013

 Nejpoužívanější metodou ohodnocení tělesné hmotnosti je body mass index - neboli index tělesné hmotnosti (BMI), který se počítá z poměru tělesné výšky a váhy. Musíme však pamatovat na to, že se jedná jen o orientační informaci, zda je naše váha v normálu nebo zda jsme obézní. Nezohledňuje se zde věk, nerozkryje nám další taje našeho těla jako např. že se z něj nedozvíme kolik procent z naší váhy tvoří svaly, kolik tuky, jak jsme na tom s minerály či podkožními řasami.

Snižte si trvale váhu bez JO-Jo efektu - splňte si sen :-)
22.05.2013
Správný jídelníček - tedy vyvážená jídelníček je jednou z nejzaručenějších cest, jak se zbavit přebytečného tuku a definitivně zhubnout!

Fotogalerie


Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: