Švarcová Lucie

Poradna pro zdraví



TRVALÉ SNÍŽENÍ VÁHY. Úprava životního stylu,zdravotních a psychických problémů. NÁVRAT K DOKONALÉMU ZDRAVÍ

Telefon: 736779214
E-mail: lucsva@seznam.cz
Skype: cemtrumprozdravi
WWW: www.poradna-prozdravi.cz
Facebook:
Adresa: U Obůrky 953
67401 Třebíč

Články

KLIENTKA SLEČNA IVETA

SLEČNA IVETA

23LET
KVĚTEN 113Kg.....LISTOPAD 97Kg

Jmenuji se Iveta. Pocházím z Třebíče, kde také bydlím. K paní Švarcové jsem zavítala letos v květnu a mohu říct, že jsem nemohla udělat nic lepšího než se rozhodnout pro sebe něco udělat.

Shodila jsem dohromady 20 kg, z toho 15 kg u p. Švarcové a pro mě neuvěřitelných 11 cm přes boky. To vše díky paní Švarcové a její pomoci, které tímto moc děkuji. Nyní jsem v životě šťastnější, veselejší a hlavně víc spokojená sama se sebou. Změna životosprávy mi svědčí, člověk by si zkrátka měl trošku hlídat co jí a nědělat ze sebe zbytečně popelničku...J.

 

SMOOTHIE

SMOOTHIE

Smoothie je míchaný (mixovaný - stačí obyčejný stolní mixér), zpravidla chlazený, osvěžující nápoj vyrobený z čerstvého ovoce nebo zeleniny, nejlépe bez přidaného cukru či umělých sladidel a konzervantů.

ZDRAVĚJŠÍ CUKROVÍ

Na klasických vánočních cukrovinkách je nezdravé a kalorické téměř vše. Množstvím cukru počínaje, přes nezdravé tuky a bílou mouku a vajíčky konče. Není ale na škodu nebát se trochu zaexperimentovat a nahradit nezdravé ingredience vhodnějšími alternativami.
UŽIJTE SI ZDRAVÉ VÁNOCE

UŽIJTE SI ZDRAVÉ VÁNOCE

Nic si úplně nezakazujte: to je totiž přímá cesta k neúspěchu a dlouhodobé zpruzelosti. Tradiční jídla a dobroty k Vánocům patří a vy si je zasloužíte. Letos na to ale jděte chytře a zásobte se dopředu zdravějšími variantami všech oblíbených Vánočních klasik.


Kupte si hromadu ořechů a čerstvého i sušeného ovoce pro chvíle akutního záchvatu mlsné. Je to určitě lepší varianta než cukroví. A navíc křížaly, sušené švestky, fíky, meruňky i všechny druhy ořechů k Vánocům patří úplně stejně.
 

PŘÍRODNÍ ZBRANĚ PROTI CHŘIPCE

 Nemusíte jen se strachem čekat, zda onemocníte chřipkou či nikoliv. Existují mnohá opatření a přírodní prostředky, které bojují proti virům a posilují imunitu organismu. Zde naleznete doporučované potraviny, vitamíny a opatření v životním stylu, které by vám měly pomoci uchránit se před chřipkou či zmírnit její průběh.

Jitrocelový sirup: Pomáhá zprůchodnit dýchací cesty

Tea Tree Oil: Zmírní bolest v krku. Do sklenice s vodou přimíchejte 3 až 5 kapek. Směs kloktejte, ale nepolykejte.

 

Potraviny proti chřipce:

Česnek - působí jako přírodní antibiotikum

Šťáva z cibule je vynikajícím prostředkem proti kašli a má protibakteriální účinek -

Vezmeme jednu cibuli a nastrouháme ji na jemno.. Přidáme med nebo třtinový cukr a lžičkou vymačkáme co nejvíce šťávy. Tu scedíme a vypijeme. Dětem podáváme po lžičkách. Šťávu je vhodné si vždy vyrobit novou a nenechávat ji dlouho skladovat.

 


Fotogalerie


Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: