Svět zdraví



Nutriční typologie je unikátní systém, který umožňuje určení individuálního typu metabolismu (spalování). Díky němu je možné sestavit výživový plán a jídelníček tak, aby to vedlo k optimálnímu zdraví a ideální tělesné hmotnosti. Program používá unikátní kombinaci tisíciletých zkušeností tradiční indické medicíny, celostní medicíny i poznatků západní medicíny. Nedílnou součástí je také případné vyšetření krve.Součástí programu je spolupráce a kontroly se specialistou, který vám pomůže vše sladit s vaším způsobem života, pohybovými aktivitami i zdravotními omezeními.HUBNĚTE TAK, JAK JE VÁM GENETICKY PŘIROZENÉZÍSKEJTE PLÁN PRO ZDRAVÝ ŽIVOTUnikátní systém a software sestavený předními odborníky pro:komplexní diagnostiku stavu vašeho organismuzdravou váhu – budete vědět, které potraviny u Vás podporují spalování tuku a které naopakvíce energie a elánu, protože dodáte organismu přesně to, co potřebujelepší zdraví – díky dobré kondici Vašeho organismudietní plán „ušitý na míru" přesně podle Váspravidelné kontroly s naším specialistouZahrnujevstupní diagnostiku na lékařsky certifikované vázediagnostikupostup, kde na základě diagnostiky, dotazování klienta a biochemického vyšetření krve klienti získají zcela individuální jídelníček „ušitý na míru". Zároveň zjistí potraviny, které jim pomáhají hubnout a které jim naopak geneticky nesvědčíNutriční typologie umožňuje najít ty změny v jídelníčku, které jsou nutné pro váš metabolický/genetický typ.Program Nutriční typologie je sestaven a vyvíjen předními odborníky.

Telefon: 734 733 535
E-mail: vitality@svet-zdravi.cz
WWW: www.svet-zdravi.cz
Adresa: Šimkova 1224
50003 Hradec Králové

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: