TRI KROKY



Pro koho jsou moje služby určeny:Máte nadváhu, snažíte se zhubnout, ale nedaří se Vám to...Máte mírnou nadváhu a říkáte si, že je čas s tím něco dělat...Chcete se zdravě stravovat, ale nevíte, jak máte jíst, abyste jedli správně...Plánujete těhotenství a chcete si upravit i životosprávu...Jste těhotná a chcete pro svoje vyvíjející se dítě to nejlepší...Jste kojící maminka a chcete se zbavit těhotenských kil s ohledem na kojení...Jste kojící maminka a nejste si jista, jestli jíte vše, co miminko potřebuje...Chcete začít sportovat a nevíte, jak a co jíst, aby se Vaše kondice i výsledky zlepšovaly...Chcete zdravě nabírat svalovou hmotu...Máte dítě starší dvou let a nejste si jistá, zda Vaše dítě má správný jídelníček...Máte dítě s nadváhou a nevíte, jak mu pomoci...Máte dítě, které aktivně sportuje a nevíte, jak upravit jeho jídelníček s ohledem na sport...Jste maminka a chcete zdravě vařit pro děti i pro celou rodinu...Pracujete na směny a nevíte, jak si udržet váhu nebo upravit jídelní režim...Jste člověk pracovně zaneprázdněný a chcete zdravě jíst...Máte podváhu a snažíte se přibrat na váze, ale výsledky nejsou žádné...Jste senior a chcete se zdravě stravovat vzhledem ke svému věku...Chcete změnit svůj vztah k jídlu...Vám všem chci pomoci. Začít se stravovat zdravěji nebo zdravě hubnout, změnit svůj vztah k jídlu nelze ze dne na den. Podpora a pomoc člověka, který Vám dokáže poradit, podpořit Vás a celý proces změny Vám usnadní, je velmi důležitá.

Telefon: 608831764
E-mail: misa@trikroky.cz
WWW: www.trikroky.cz
Adresa: Jana Šoupala 1605/17
70800 Ostrava

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: