Michaela Janatová

Nature Care Clinic



STRAVOVÁNÍ DLE TRADIČNÍ ČÍNSKÉ MEDICÍNY

Řada z nás trpí zdravotními problémy, ať už je to alergie, astma, exém, lupénka, vypadávaní vlasů, zažívací potíže, či vážnějšími onemocněními jako cukrovka, revma, artróza, ulcerozní kolitida, Crohnova choroba, atd. Pomysleli jste někdy na to, že strava může hrát velkou roli ve Vašem zdravotním problému? Čínská medicína dává velmi silný důraz právě na stravování. Strava tvoří 60% úspěchu léčby a to jakékoliv. Ať západní, tak východní. Důležité je jen vědět jak. Sama za sebe můžu říci, že změna jídelníčku mne zbavila silného astmatu a alergie. Rozhodla jsem se vydat touto cestou a předat své znalosti a zkušenosti dál. Změna ve stravování totiž přinese nejen vyřešení jednoho hlavního zdravotního problému. Uvidíte sami, že se zbavíte více dalších potíží, kterým jste nedávali takovou váhu a brali je jako samozřejmost. Například zahlenění, suché a praskající paty, paradentóza, kašel, hlen a knedlík v krku, zadní rýma, ... Vašemu tělu se uleví, posílí se imunita a trávení. A Vy se i lépe vypořádáte s nachlazením a virózami.

Jak poskládat svůj jídelníček a co vlastně vybrat za potraviny? S tímto Vám ráda pomohu. Objednejte se na konzultaci a povíme si nejdříve o tom, co Vás sužuje a trápí, podíváme se, co převážně doposud jíte a navrhneme společně vhodné potraviny a poskládáme jídelníček šitý na míru Vašemu tělu. Hladovět rozhodně nebudete.


Telefon: 774831011
E-mail: michaelakoppova@gmail.com
WWW: www.radost-zit.cz
Facebook:
Adresa: Nature Care Clinic, Plavecká 12
12800 Praha 2 Výtoň

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: