Stanislava Miková



Postup práce s klientem: Při první návštěvě je provedeno změření složení těla na lékařsky certifikovaném přístroji TANITA BC 545, který měří nejen hmotnost, ale také procento tuku v těle, množství svalové hmoty, procento vody v těle, hmotnost minerálů v kostech, metabolický věk, viscerální neboli vnitřní tuk (tuk obalující orgány v břišní dutině) a minimální kalorickou potřebu organizmu - bazální metabolizmus. Dále vám budou změřeny tělesné obvody a v případě zájmu i krevní tlak. Pokud se na základě zjištěných výsledků rozhodnete pro celkový výživový plán, obdržíte „Vstupní dotazník" a formulář k týdennímu záznamu jídelníčku s vysvětlením, jak vše vyplnit.

Na základě vámi vyplněného „Vstupního dotazníku" a zaznamenaného sedmidenního jídelníčku, vám bude vypracován individuální „Výživový plán", který bude obsahovat:  

 - přehled vašich naměřených hodnot přístrojem TANITA s vysvětlením a vyhodnocením 

- podrobný rozbor vašeho původníhojídelníčku, vašich stravovacích návyků, pohybových aktivit a zdravotního stavu i v souvislosti s riziky, které vyplývají z rodinné zdravotní anamnézy        

 - optimalizaci příjmu energie a živin        

 - na základě vámi stanovených cílů vám navrhnu nový jídelníček, doporučím pro vás vhodné potraviny a navrhnu vhodnou pohybovou aktivitu        

 - doporučím správný pitný režim

Další spolupráce spočívá v pravidelnýchkontrolách, kdy se provádí všechna kontrolní měření tak, jako při prvnínávštěvě.


Telefon: 777287362
E-mail: mikova@esterky.cz
WWW: www.esterky.cz
Adresa: Pacovská 869/31
14000 Praha 4 - Krč

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: