Špenát? A co třeba jablko? Dali jste si novoroční předsevzetí? Chcete konečně zhubnout?
Nebo si jen po vánočním hodování trochu pročistit tělo? A pokud možno bez větších nákladů?
Pak jste na správném místě. Jablka má jistě každý doma ještě od Vánoc, a když ne, jedno nebo dvě kila jablek není až tak velká investice.
Takže jdeme na to a řekneme si, jak na třídenní jablečnou pročíšťovací kůru. Ano vidíte dobře - třídenní a jablečná.
Jistě teď nečekáte výklad o výhodách používání varné konvice. Tak co s ní máte společného? Více, než si myslíte. Vím, trochu to připomíná vtipy typu „jaký je rozdíl mezi X a Y" ? Ano, ale tohle není vtip. Takže: „Jaký je rozdíl mezi varnou konvicí a Vámi?" Odpověď zní : „ Žádný, ale konvice je na tom líp!"
Předpokládám, že varnou konvici používáte. Nebo máte jednu nádobu na vaření vody. A víte jak vypadá konvice uvnitř, když se delší dobu nečistí? Ano, je pokryta vrstvou vodního kamene. Nevypadá to moc esteticky, ale co je hlavní, vrstva snižuje efektivitu ohřívání a prodlužuje čas vaření. Proč? Protože se musí prohřát nejdříve vrstva vodního kamene, aby se začala ohřívat voda. Shodneme se jistě na tom, že je proto konvici třeba pravidelně čistit. A to v intervalech odpovídajících kvalitě používané vody.
TIP Zaměřte se na své pocity, pokud dodržujete poctivě všechna doporučení, měli byste na sobě již cítit první pozitivní účinky detoxifikace. Většina lidí se cítí lehčeji, pleť je kvalitnější a jasnější, ustupují zažívací obtíže. Zkuste se zvážit, možná máte i nějaké to povánoční kilo dole.
Jídelníček pro dnešní den a recepty najdete opět na Facebooku www.facebook.com/fitandfuncz
Odkaz: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.508586339256426.1073741836.360948957353499&type=3&uploaded=3